RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Rata-SM: Ahvenisto - kuvia
[27.08.2007]
Kauden kuudes Rata-SM -sarjan osakilpailu ajettiin viikonloppuna Hämeenlinnan Ahvenistolla. Kyseessä oli samalla Ahveniston 40-vuotisjuhlakilpailu.

Ahvenistolla mestaruus oli jo katkolla Super Touring -luokassa. Pasi Lähteenmäki ajoi lauantain kakkossijan ja sunnuntain voiton myötä uransa kolmanteen Suomen mestaruuteen, vaikka kautta on ajamatta vielä kaksi lähtöä. Lähteenmäen edelle lauantain sprittikisassa ehti Viron Raimo Haukka.

Formula 3:ssa pistetilanne kääntyi jälleen Anssi Kelan eduksi. Kela johtaa nyt 11 pisteellä Tomi Limmosta. Limmonen ei ajanut kärkisijoille viikonlopun kilpailuissa ja Kela siirtyi hänen ohitseen lauantain kakkossijan myötä. Sunnuntaina myös Kelan kilpailu oli epäonnistunut. Voittoihin viikonlopun kilpailuissa ajoi aivan ylivoimaisesti Jesse Krohn.

GT-luokassa voittoihin ajoi Pertti Kuismanen Viperillaan. Eniten SM-pisteitä keräsi kuitenkin Indrek Sepp, koska Kuismanen ei aja SM-sarjan pisteistä.

Kuvia viikonlopun kilpailuista kuvagalleriassa.

[kuvat]


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership