RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Osta kuvia
Kaikki Racing Imagesin valokuvat ovat myynnissä. Tarjoamme kuvia mm. julkaisukäyttöön sekä korkealuokkaisina paperikuvina. Alla tarkemmin tietoa palveluistamme.

Huomioithan, että koko kuvamateriaalimme ei ole kokonaisuudessaan esillä sivustomme gallerioissa, koska kisoissa tuottamamme kuvamäärä on sen verran suuri. Meiltä saattaa siis löytyä lisää kuvia tietystä kuljettajasta tai tallista. Kysy, jos etsit jotain tietynlaista kuvaa.


Paperikuvat

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa kuviamme korkealuokkaisina paperikuvina ei-kaupalliseen käyttöön. Kuvat tehdään alkuperäisistä digitaalikuvista tai dioista.

Alla näet eri kuvakokoja ja hintoja. Jos tilaat samaa kuvaa useamman kappaleen, annamme ensimmäistä kappaletta seuraavista kappaleista alennusta. Suurista tilauksista on myös mahdollista pyytää tarjous.

koko:kpl hinta:saman kuvan alennettu hinta ensimmäisen jälkeen:
15x23 cm12 euroa8 euroa/kpl
20x30 cm16 euroa12 euroa/kpl
30x45 cm24 euroa18 euroa/kpl

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Postikulut eivät sisälly hintoihin. Postitukset postiennakolla.


Julkaisukäyttö/kaupallinen käyttö

Tarjoamme kuviamme myös julkaisukäyttöön esim. lehtiin, esitteisiin ja mainoksiin. Myös webbikäyttö (esim. kuljettajien/tallien kotisivut tai mainoskäyttö) on mahdollista. Julkaisukäyttöä varten myymme käyttölupia kuvillemme. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät meillä. Hinnoittelu riippuu kuvan käyttökohteesta ja -tavasta.

Voimme toimittaa painotuotteita varten suurresoluutiokuvatiedostoja tai lainata alkuperäisiä dioja. Ota yhteyttä antamalla tarkat tiedot missä ja kuinka haluat käyttää kuvaa, jotta voimme antaa tarkempaa lisätietoa.


Kuvien käsittely

Kauttamme on mahdollista tilata myös käsiteltyjä kuvia. Voimme suunnitella ja toteuttaa erilaisia käyttötarkoituksia varten tulevia kuvia, kuten esim. mainokset, julisteet, kiitoskortit. Useampia kuvia voidaan yhdistää toisiinsa, kuviin voidaan liittää tekstiä ja esim. yhteistyökumppaneiden mainokset. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Valmiit kuvat voimme myös teettää aidolle valokuvapaperille tulostettuina. Mikäli tarvitset erikoisempaa kuvaa, ota ihmeessä yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.


Tilaus / yhteydenotto

Jos olet kiinnostunut kuvistamme, ota yhteyttä (mieluiten ko. valokuvaajaan). Yhteydenottotiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.


Huomioithan, että omistamme kuvien tekijänoikeudet, jonka vuoksi kuviemme luvaton käyttö, yksityiset www-sivut mukaanlukien, ei ole sallittua.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership