RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Seinäjoen Vauhtiajot
[30.07.2006]
Tänä viikonloppuna ajettiin Super 2000 Racen kauden neljäs osakilpailu Seinäjoen Vauhtiajot. Tapahtuma oli jo kolmannen kerran peräkkäisenä vuotena pidetty race & rock -tapahtuma, jossa on yhdistetty moottoriurheilu ja musiikkifestarit. Radalla ajettiin mm. Super 2000 SM-luokassa. Lavalla vierailivat ulkomailta t.A.T.u ja Gary Moore.

Super 2000:sten sunnuntain ensimmäiseen lähtöön Jarno Ollikainen lähti paalulta ajettuaan Honda Integransa hienosti ykkösruutuun lauantain aika-ajoissa. Kisassa hän kävi kovaa vääntöä Pasi Lähteenmäen kanssa. Kesken kisan radalla otettiin safety car valkoisilla lipuilla tarkistamaan Martin Merisaaren ulosajon tilanne. Auto ei ollut radalla kuitenkaan safety carin ominaisuudessa. Safety car piipyi radalle kierroksen ajan ja kilpailua jatkettiin. Lähteenmäki onnistui kilpailun loppupuolella pääsemään Ollikaisesta ohi ja ajoi ykkösenä maaliin. Myöhemmin kilpailu kuitenkin mitätöitiin järjestäjien safety carin aikana tekemän virheen vuoksi. Kuljettajille näytettiin joissain lippupisteissä SC-kylttejä ja keltaista lippua, vaikka ei ollut tarkoitus.

Ensimmäisessä lähdössä oli mukana hieman enemmän autoja kun Honda Challenge -kuljettajat Matias ja Stefan Henkola osallistuivat Hondillaan kisaan.

Iltapäivän Superien lähtöön lähdettiin samalla järjestyksellä kuin ensimmäiseen. Kisa oli kuin edellisen toisinto. Ollikainen ja Lähteenmäki ajoivat tiukkaa kilpailua alusta loppuun. Jälleen Lähteenmäki onnistui kuittaamaan Ollikaisen, tällä kertaa hieman aikaisemmin, ja ajoi voittajana maaliin. Ollikainen sijoittui toiseksi. Kolmanneksi ajoi Keijo Ahonen.

Ruotsista vierailevana luokkana oli näyttävä Camaro Cup V8-koneineen. Lauantain lähdön voitti Ole-Martin Lindum ja sunnuntaina ykköseksi ajoi Anders Brofalk.

Honda Challengessa lauantain ykköseksi ajoi Matias Henkola. Sunnuntaina latvian Arvis Zarbergs kurvaili ensimmäisenä maaliin.

Legendsien lauantain kisan voitti Sami Halonen. Sunnuntaina ruutulipulle ajoi ensimmäisenä Jussi Rasku.

[tulokset] - [ensimmäiset kuvat]


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership