[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Alastaro - lauantai
[27.05.2006]
Super 2000 Racen kauden toinen osakilpailu käydään tänä viikonloppuna Alastaron moottoriradalla. Lauantai-aamupäivä alkoi synkkänä ja rata-alueelle sattui kova vesisade.

Super 2000:n aika-ajot jouduttiin ajamaan erittäin märissä olosuhteissa. Aika-ajoissa paalupaikalle ylsi yllättäen sarjan tulokas, vasta toista osakilpailuaan BMW:llä ajava Antti-Veikko Pakalén. Viereensä eturiviin huomiseen ensimmäiseen kilpailuun hän saa hallitsevan Suomen mestarin Pasi Lähteenmäen. Martin Merisaar oli kolmanneksi nopein.

Sade jatkui iltapäivällä Formula Fordien kisassa. Vaikeissa olosuhteissa hienosti uransa ensimmäiseen voittoon ajoi Emma Kimiläinen. Hän jätti toiseksi tulleen Juha-Pekka Wikmanin n. 20 sekunnilla.

Formula 3:ssa lauantain voittoon ajoi Arto Taimi. Toinen oli Juha Fred. Sarjaa johtava Anssi Kela oli neljäs.