Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Haapalainen ja Lähteenmäki vierailivat Saksan sarjassa
[11.10.2004]
Super 2000 SM-sarjan kuljettajat Olli Haapalainen ja Pasi Lähteenmäki ottivat viikonloppuna osaa Saksan Beru Top 10 -sarjan päätösosakilpailuun Oscherslebenin radalla. Sarjan vakioautojen pääluokassa ajetaan Suomen tapaan Super 2000 -sääntöisillä autoilla. Lähteenmäki ajoi kilpailussa poikkeuksellisesti Lehtonen Motorsportin toista Audi A4:sta yhdessä Haapalaisen kanssa.

Aika-ajoissa Haapalainen oli 10. jääden kärjelle 1.1 sekuntia ja Lähteenmäki 12., 3.4 sekuntia jääneenä. Kilpailuissa miesten onnistui hieman parantaa sijoituksiaan. Haapalainen ajoi molemmissa lähdöissä 8:nneksi. Lähteenmäen sijoitukset olivat 9. ja 10.

Luokassa nähtiin myös muita vierailijoita kun brittien BTCC-sarjan kuljettaja Anthony Reid osallistui MG ZS:llä kilpailuun. Hän päihitti kylmästi sarjan vakiokuljettajat ottaen paalun ja ajaen voittoon molemmissa lähdöissä. Tallikaverina kilpailussa ollut Sveitsin Mathias Schläppi oli ensimmäisessa lähdössä neljäs ja täydensi toisessa lähdössä MG:n ylivoimaa ajaen toiseksi. Sarjan mestaruuden voitti naiskuljettaja Claudia Hürtgen BMW:llä.

Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.