RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Viikonloppuna vauhtia ja jättiläisiä
[28.07.2004]
Kesätauko niin ratasarjojen kuin Racing Imagesinkin taholta päättyy tulevana viikonloppuna, jolloin järjestetään kaksi isompaa kilpailutapahtumaa. Racing Images on mukana viikonlopun molemmissa tapahtumissa, lauantaina Seinäjoen Vauhtiajoissa ja sunnuntaina Alastarolla European Truck Race -kilpailussa.

Lauantaina 31.7. herätetään henkiin pitkän tauon jälkeen Seinäjoen Vauhtiajot. Kaupungin keskustan tuntumassa katuradalla järjestettävästä kilpailusta odotetaan mielenkiintoista tapahtumaa yleisölle. Radalla nähdään SM-sarjan kilpailuista tutut Honda Challenge ja Legends -luokat sekä Roadsport -luokan kalustoa. Radalla on luvassa myös F1 ja F3-näytösajot. Myös radan ulkopuolelta riittää yleisölle nähtävää festarialueella monien kotimaan tunnetuimpien musiikkiartistien voimin.

Sunnuntaina 1.8. Alastarolla nähdään radalla isompaa kalustoa kun European Truck Race -sarjan kuorma-autot ottavat mittaa toisistaan Race Trucks ja Super Race Trucks -luokissa. Kilpailujen yhdessä ajetaan Super 2000 Race -sarjan kauden neljäs osakilpailu. Vierailevana luokkana nähdään myös toista kertaa Porsche Carrera Cup Scandinavia, jossa Super 2000:n SM-sarjaa johtava Olli Haapalainen ajaa myös vierasautolla. Nähtäväksi jää pystyykö hän toistamaan Mika Häkkisen ja Markus Palttalan suorituksia Ahvenistolta. Formula Fordeissa ajettavat osakilpailut ovat samalla PM-osakilpailuja. Mielenkiintoisena nimenä luokassa nähdään paremmin vakioautoista menestystä kerännyt Ilmari Ullakko.

Tärkeimpiä tulostietoja nähtävissä Racing Imagesissa molempien päivien mittaan. Tarkemmat raportit luvassa myöhemmin illalla.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership