RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Botniaring - ennakko
[18.06.2004]
Kauden kolmas osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Jurvan Botniaringillä. Mukana mm. Super 2000, F3/F4 sekä Formula Fordien PM-osakilpailu.

Super 2000:siin odotetaan tasaisuutta

Kauden edetessä odotellaan kilpailun kiristyvän etenkin Super 2000 -luokassa. Jo Ahvenistolla nähtiin hieman muutosta tapahtuneen sitten avauskisan kun autoja oli saatu enemmän testattua. Perjantaina Botniaringillä ajettujen harjoitusten mukaan erot ovat mahdollisesti kaventuneet lisää. Olli Haapalainen, Pasi Lähteenmäki, Martti Huttunen, Kari Grönthal ja Jukka Ylitalo olivat vain puolen sekunnin sisällä. Jo kolme voittoa tällä kaudella Audilla ajanut Olli Haapalainen saanee kovemman vastuksen viikonlopun kilpailuissa. Ahvenistolla toisen lähdön voittanut Grönthal lähtee hakemaan jälleen palkintopallipaikkaa ja mahdollisesti voittoakin.

Tanninen suosikkina

Teemu Tannisen kausi ei ennakkoodotuksista huolimatta ole lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on saavuttanut vasta yhden voiton koettuaan erilaisia vastoinkäymisiä kolmessa muussa kilpailussa. Kolmantena sarjapisteissä oleva Tanninen jahtaakin voittoa Botniaringiltä. Viime kaudella hän ajoi uuden rataennätyksen ja kakkos- ja kolmossijat kilpailuissa voittamatonta venäläistä Lukoil-tallia vastaan. Sarjajohdossa on Arto Taimi, joka on voittanut kauden muut kolme kilpailua. Hänen kautensa on lähetenyt käyntiin erinomaisesti ja vastusta Tanniselle on jatkossakin luvassa.

Formula Fordit PM-taistossa

Botniaringillä Formula Fordit ajavat kauden toisen PM-osakilpailunsa. Luokan autoja nähdään radalla siis paljon. Suomalaisittain PM-taisto on lähtenyt hyvin käyntiin kolmoisjohdon turvin. Sarjajohtajana on Juho Annala, toisena Aki Sandberg ja Markus Niemelä kolmantena.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership